Cortina srl - Ferma ecologica pentru oua Oua ecologice de la gaini sanatoase Gaini crescute natural pentru oua Gaini ouatoare in mediu natural
Cortina srl -Sanatate de partea ta
Menu Bio-Cortina Prima pagina Bio-Cortina Meniu Bio-Cortina
Despre ferma ecologica Cortina
Oua ecologice
Furaje ecologice
Contact Cortina srl
Meniu Bio-Cortina

 

 

Oua ecologice
Ferma ecologica Cortina

"Agricultura ecologica garanteaza protectia si ameliorarea pe termen lung a resurselor naturale, oferind alimente sanatoase si de calitate superioara"

Ouale ecologice sunt produse noi pe piata romaneasca de consum, diferitre de alimentele clasice. De aceea, in producerea acestora trebuie sa respectam norme si reguli stricte de hrana, igiena si conditii de viata a pasarilor, astfel incat sa garantam consumatorului calitatile, proprietatile si efectul benefic asupra sanatatii al acestor produse.

Iata de ce gainile crecute in cadrul fermei noastre, pe langa conditiile de viata in deplina libertate de care beneficiaza, sunt hranite numai cu furaje ecologice.

Acestea au rolul de a le asigura necesarul de vitamine si minerale, contribuind astfel a sanatatea si imunitatea pasarilor in fata bolilor sau a diversilor factori negativi.

Furajele ecologice

Modul ecologic de crestere
al pasarilor in ferma avicola

Modul ecologic de crestere al pasarilor

Toate componentele participante la procesarea furajului combinat si care necesita certificare ecologica indeplinesc aceasta conditie. Astfel mentinem integritatea ecologica si calitatile esentiale ale produsului in toate stadiile.

In structura medie a furajelor combinate din materii prime, vom gasi:

  • cerealele ecologice intr-o pondere de 70-80%;
  • fainuri proteice de origine vegetala 10-20%;
  • saruri minerale 0.3-8%;
  • premixuri vitamino - minerale bio 0.5-1%

 

Web-design by Z Spot Media Web-design & SEO © 2003-2005 Cortina Bioprod SRL. Toate drepturile rezervate.